Вече две години 40-годишната Десислава Гичева е прикована в инвалидна количка

...
Вече две години 40-годишната Десислава Гичева е прикована в инвалидна количка
Коментари Харесай

Балет Дива: танц за хуманна кауза тази събота

Вече две години 40-годишната Десислава Гичева е прикована в инвалидна количка поради рядко срещана киста, увредила гръбначния ѝ дирек. Проблемът е разгадаем с извънредно тежка и деликатна оперативна интервенция в клиника в Кипър, чиято цена е непостижима за сплотеното семейство на младата жена - нужната сума за комплицираната намеса е 150 000 лева Почти изцяло парализираната Деси, 21-годишната ѝ щерка Пламена и половинката ѝ Веселин благодарение на другари и положителни хора до началото на тази седмица, 22.04.2024 година, са съумели да съберат близо 104 000 лева

Каузата й обаче бе прегърната от хореографката и танцьор Зорница Петрова от професионален балет DIVA.

Така балетът показва новия си благотворителен танцов план Temptation in Black на 27 април в столичния клуб Joy Station в Студентски град.

Артистичният основател на DIVA ZONE Зорница и професионалните актьори от балета ще оставят столичната аудитория бездиханна с невъобразим до момента живописен театър на естетиката и сетивата, сплотяващ разнообразни танцови култури и стилове, обещават оттова.

 Десислава в този момент.

Ето какво още пишат уредниците:

85% от събраните средства посредством продажбата на билетите, както и 100% от дарителските кутии, каквито ще има на място в клуб „ Joy Station “ в Студентски град на 27 април, ще отидат в помощ на Деси за идната ѝ интервенция.

Всеки, който има опция да помогне, може да внесе съответната сума, с която ще поддържа младата жена посредством дарителската ѝ сметка в

Уникредит Булбанк

BG12UNCR70001525688895

фондация „ Докосни с Любов ".

Очакваме Ви там! Споделете положителното с другари!
27.04.2024 година, гр. София,
20 ч., клуб „ Joy Station “, Студентски град

Ето го и цялостния текст на прессъобщението от " Дива ":

Хореографът и танцьор Зорница Петрова от добре познатия ни през годините професионален балет „ DIVA “ показва новия си благотворителен танцов план „ Temptation in Black “ на 27-и Април в столичния клуб „ Joy Station “. Артистичният основател на „ DIVA ZONE “ Зорница и професионалните актьори от балета ще оставят столичната аудитория бездиханна с невъобразим до момента живописен театър на естетиката и сетивата, сплотяващ разнообразни танцови култури и стилове. 

Поставената от Зорница цел на танцовия план „ Temptation in Black “ е безплатна, висока и безапелационна. Защото е хуманна. А точно – да бъде избавен един човешки живот. Събраните средства от продажбата на билетите за събитието ще оказват помощ на дъщерята и майка Десислава Гичева още веднъж да стъпи на крайници и да продължи живота си напред. Вече две години 40-годишната Деси е прикована в инвалидна количка поради рядко срещана киста, увредила гръбначния ѝ дирек. Проблемът е разгадаем с извънредно тежка и деликатна оперативна интервенция в клиника в Кипър, чиято цена е непостижима за сплотеното семейство на младата жена - нужната сума за комплицираната намеса е в размер на 150 000 лева Почти изцяло парализираната Деси, 21-годишната ѝ щерка Пламена и половинката ѝ Веселин благодарение на другари и положителни хора до началото на тази седмица, 22.04.2024 година, са съумели да съберат близо 104 000 лева

Благотворителната идея, подета от страна на хореографа Зорница за спасяването на Деси, е истинска и ексцентрична като концепция и театрално наличие. В новият танцов план на „ DIVA BALLET “ ще вземат участие най-хубавите двойки по латиноамерикански танци, хип-хоп и street танцьори, типичен и съвременен балет, Afro и Break Dance майстори, които ще преобразят и обогатят танцовата сцена. „ Temptation in Black “ е огнено и елегантно, чувствено и енергично театрално зрелище за ценители, основано особено за хуманната идея. А самият театър наложително ще продължи своя артистичен живот и отсега нататък, с цел да може още веднъж да радва и да оказва помощ на хората.

85% от събраните средства посредством продажбата на билетите, както и 100% от дарителските кутии, каквито ще има на място в клуб „ Joy Station “ в Студентски град на 27-и Април, ще отидат в помощ на Деси за идната ѝ интервенция. Всеки, който има опция да помогне, може да внесе съответната сума, с която ще поддържа младата жена посредством дарителската ѝ сметка в Уникредит Булбанк: BG12UNCR70001525688895, фондация „ Докосни с Любов ".

Очакваме Ви там! Споделете положителното с другари!
27.04.2024 година, гр. София,
20 ч., клуб „ Joy Station “, Студентски град
 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР